Husky ebikes at Erzberg 2019 800

Ποδήλατο εναντίον Μοτοσυκλέτας

Η Husqvarna ανακοινώνει πως στο Erzbergrodeo του 2019 (29 Μαΐου - 2 Ιουνίου) θα είναι η επίσημη και αποκλειστική συνεργάτιδα eBikes και για τον λόγο αυτόν στη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν διάφορες σχετικές δραστηριότητες.

Μεταξύ αυτών θα υπάρχουν test rides των διαφόρων μοντέλων ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση της Husqvarna, οργανωμένες βόλτες στην περιοχή, αλλά το πράγμα μάλλον δε θα σταματήσει εκεί.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρείας, το Husqvarna Explorer Tour θα βάλει τους συμμετέχοντες να τρέξουν τη διαδρομή του Προλόγου, δηλαδή το ανέβασμα από την εκκίνηση του αγώνα στις χαρακτηριστικές αναβαθμίδες του μεταλλείου σιδήρου όπου παραδοσιακά διοργανώνεται το Erzbergrodeo.

Husqvarna Bicycles Erzbergrodeo Limited Edition 800

Τώρα, αν αυτό θα είναι απλώς μια οργανωμένη βόλτα ή ένας ξεχωριστός αγώνας, θα δείξει. Πάντως, με τους συμμετέχοντες που κατακλύζουν κάθε χρόνο τον θρυλικό Αυστριακό αγώνα σκληρού εντούρο, ακόμη και η βόλτα δε θέλει πολύ για να μετατραπεί σε μάχη.

“To Erzbergrodeo προσελκύει συμμετοχές από όλες τις ηπείρους, φιλόδοξους ερασιτέχνες, ημι-επαγγελματίες, καθώς και χορηγούμενους αθλητές που όλοι τους αναζητούν την αληθινή πρόκληση. Ο εξοπλισμός τους χρησιμοποιείται ανελέητα και γι’ αυτό όλοι επιλέγουν τα κορυφαία υλικά. Είναι η ιδανική περίσταση για να δείξουμε τι μπορούν να καταφέρει η Husqvarna Bicycles,” δηλώνει η Susanne Puello, διευθύνουσα σύμβουλος της PEXCO GmbH, της εταιρείας που από πέρυσι κατασκευάζει τα ποδήλατα της Husqvarna.

Το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα από τη Husqvarna μας δίνει μια καλή ιδέα του τι να περιμένουμε τον ερχόμενο Μάιο.