Νέα Μοντέλα

Spuma Li 800

Μια ακόμη ηλεκτρική πρόταση από την Ισπανία

Η εταιρεία E Broh Scooters από τη Σαραγόσα της Ισπανίας λανσάρει στην Ισπανία ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ για την πόλη που αποκαλεί Spruma Li.

Πρόκειται για ένα αντίγραφο της Vespa – δημοφιλέστατη έμπνευση για τους κατασκευαστές ηλεκτρικών δικύκλων – το οποίο εφοδιάζεται με ένα μοτεράκι 4 hp (3 kW) στο κέντρο του πίσω τροχού και τροφοδοτείται από μια αφαιρούμενη μπαταρία λιθίου-ιόντων της LG.

Αν και η χωρητικότητά της δεν αναφέρεται, οι Ισπανοί μας λένε πως η μέγιστη τάση που αποδίδει είναι 60 V, ζυγίζει 4 κιλά, φορτίζει πλήρως σε 3 ώρες και αρκεί για 50 με 60 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Τσουλάει πάνω σε τροχούς 12 ιντσών και ο κινητήρας του παρέχει τρεις διαφορετικές λειτουργίες, οι οποίες αφορούν τον τρόπο απόδοσης της δύναμης, αλλά και όπισθεν.

SPUMALI DETAL 18

Το Spuma Li είναι σχεδιασμένο για τελική 45 km/h, ώστε να εμπίπτει στην Ευρωπαϊκή κατηγορία των μοτοποδηλάτων, δηλαδή να οδηγείται από τα 16 (σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία) – ενώ σε κάποιες χώρες της Ε.Ε. η κατηγορία ΑΜ παρέχει πρόσβαση από τα 14 έτη και, το σημαντικότερο για τους κατασκευαστές δικύκλων, σε οδηγούς αυτοκινήτων με το δίπλωμα κατηγορίας Β.

Και τώρα το πιο ενδιαφέρον: το Spuma Li είναι διαθέσιμο σε Ισπανία και Πορτογαλία προς €2,199, όπερ σημαίνει πως είναι προσιτό στην απόκτηση και χρήση, ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, ειδικά όταν στην αγορά των ηλεκτρικών με αυτά τα λεφτά παίρνεις μέχρι ποδήλατο με ηλεκτρική υποβοήθηση.

SPUMALI DETAL 04

Φωτογραφίες

SPUMALI-DETAL-07.jpgSPUMALI-DETAL-09.jpgSpuma-Li_800.jpgSPUMALI-DETAL-18.jpgSPUMALI-DETAL-13.jpgSPUMALI-DETAL-01.jpgSPUMALI-DETAL-20.jpgSPUMALI-DETAL-02.jpgSPUMALI-DETAL-17.jpgSPUMALI-DETAL-22.jpgSPUMALI-DETAL-19.jpgSPUMALI-DETAL-04.jpgSPUMALI-DETAL-16.jpgSPUMALI-DETAL-21.jpg


AdmirorGallery 5.0.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.