Νέα Μοντέλα

Keeway E Zi

Αναμένεται στα τέλη του 2019

Η Κινεζική Keeway παρουσιάζει ένα νέο ηλεκτρικό σκουτεράκι, το E-Zi που προορισμένο να προσφέρει τις περιβαλλοντικά καθαρές του υπηρεσίες στην αστική μετακίνηση.

Μικρόσωμο και ευέλικτο, το νέο σκούτερ θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η βασική εντάσσεται στην κατηγορία των μοτοποδηλάτων, δηλαδή των δικύκλων πόλης με τελική 45 km/h. Η κινητήρια μονάδα του είναι ένας ηλεκτροκινητήρας Bosch στο κέντρο του πίσω τροχού με μέγιστη απόδοση 800 W, δηλαδή 1.1 hp.

Η πηγή ενέργειάς του είναι μια μπαταρία λιθίου-ιόντων 60 V / 16 Ah που επαρκεί για αυτονομία ως και 90 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

keeway e zi 4

Δίπλα του θα σταθεί μια πιο δυνατή έκδοση με ισχυρότερη μπαταρία (60 V / 20 Ah), η οποία θα τροφοδοτεί ένα αντίστοιχα αποδοτικότερο μοτέρ της Bosch με απόδοση 1,200 W (1.6 hp) επιτρέποντας τελική ταχύτητα 70 km/h.

Οι δύο εκδόσεις του διαφέρουν και στους τροχούς, καθώς το απλούστερο E-Zi κυλά πάνω σε τροχούς 10 ιντσών, ενώ η δυνατότερη έκδοσή του διαθέτει μεγαλύτερες ρόδες 12 ιντσών. Αμφότερα τα μοντέλα πάντως είναι πανάλαφρα, ζυγίζοντας μόλις 62 και 65 κιλά αντιστοίχως.

keeway e zi 3

Αναμένεται να αρχίσουν να πωλούνται στις Ευρωπαϊκές αγορές στα τέλη του 2019 σε διάφορες χρωματικές επιλογές: λευκό, μαύρο, γκρι και κόκκινο. Για τις τιμές λιανικής τους είναι μάλλον νωρίς να συζητάμε ακόμη.

keeway-e-zi-5.jpgKeeway-E-Zi.jpgkeeway-e-zi-4.jpgkeeway-e-zi-2.jpgkeeway-e-zi-3.jpgkeeway-e-zi-1.jpg


AdmirorGallery 5.0.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.